După realizarea site-ului apare nevoia de spațiu de găzduire, suport tehnic, optimizare conținut, mentenanță și administrare pentru ca site-ul tău să funcționeze în condiții optime.

Este esențial să apelezi la serviciul de mentenanță site web pentru a întreține și actualiza periodic conținutul site-ului. Poate că au apărut modificări în conținutul site-ului sau vrei să afișezi știri pentru vizitatori, mentenanța este serviciul ce implementează aceste schimbări.

Site-ul tău web trebuie monitorizat și actualizat constant pentru a-și păstra poziția în căutările Google și a crește vânzările, vizualizările și conversiile.

Avantajele serviciului de mentenanță și administrare site:

Economisesti timp

Nu îți mai faci griji în legătură cu funcționarea site-ului. WpWeb se ocupă de tot ceea ce înseamnă funcționarea și actualizarea site-ului.

Colaborezi cu experți

Specialistii nostrii în creare site-uri web au experiența necesară pentru a administra site-ul tău în condiții optime de funcționare.

Cresti traficul pe site

WpWeb îți garantează o viteza de încărcare ridicată și optimizarea site-ului pentru a crește încrederea motoarelor de căutare. Site-ul tău va apărea mai sus în rezultatele căutărilor, va crește numărul vizitatorilor și implicit cantitatea conversiilor.

Respectarea cerințelor GDPR

Prelucrarea datelor cu caracter personal are un rol important atunci cand detii un site. Echipa WpWeb este la zi cu cerințele și reglementările GDPR și implementează în cadrul site-urilor pe care le administrează module pentru protectia datelor personale.

Economisesti bani

Planurile noastre de mentenanta sunt astfel gândite astfel încât să ai parte de tarife convenabile care să se potrivească nevoilor tale.

Update și backup

Updatarea și backup-ul regulat pentru site-ul dvs. vă asigură că afacerea dvs. este întotdeauna la zi și protejată în cazul unor situații neprevăzute.

Preturi estimative pentru servicii:

Site Prezentare

Design premium, mobile responsive, SEO ready, Optimizat pentru viteza, implementare Conturi Google si nu numai.

de la €300

Magazin online

Design premium, Urcat produse, optimizat pentru mobil, plata cu cardul, GA4 e-comm tracking, Implementare conturi Google si nu numai.

de la €700

Mentenanta Site

Update Site, Update module, Back up saptamanal, optimizare viteza, asistenta.

de la €60

Administrare Reclame

Adminstrare si Optimizare reclame Google sau Social Media.

de la €150

Preturile au caracter informativ

Prețurile afișate pe site au caracter informativ și pot varia în funcție de complexitatea proiectului și de cerințele specifice ale clientului.

Câteva puncte care pot influența prețul proiectului includ: nivelul de personalizare și funcționalitate dorită, mărimea și complexitatea site-ului, design-ul și nivelul de optimizare SEO necesar.

Înainte de începerea proiectului, vom discuta cerințele specifice și vom furniza o estimare detaliată a costurilor.

Mentenanta + Reclame

De asemenea, trebuie să menționăm că prețurile informative afișate pentru reclame și mentenanță pot varia în funcție de obiectivele și cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Înainte de a începe, vom discuta cu clienții noștri și vom furniza estimări detaliate, astfel încât aceștia să știe exact costurile implicate.

Hai sa discutam despre proiectul tau

Viziteaza Si Pagina

Noastra Cu Resurse

Adu-ti afacerea online

Cere Oferta