Modul în care comunici pe platformele de socializare confirmă profesionalismul companiei, al serviciilor și produselor precum și încrederea pe care o au oamenii în brand-ul tău.

Prin serviciul de promovare social media creăm, gestionăm și optimizăm campanii dedicate de promovare în rețelele de social media în care este prezent brandul tău. Te ajutăm să construiești o comunitate în jurul afacerii tale, fapt ce va ajuta și procesul de optimizare SEO. Vom transforma paginile afacerii tale în locul în care să-ți dezvolți relația cu clienții.

După ce vom decide care sunt platformele social media în care se află clienții afacerii tale vom începe implementarea de campanii social media, fie că este vorba de Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube, Snapchat, Twitter sau Pinterest.

Scopul principal al promovării social media este să aducem brandul tău în fața publicului țintă, prin sponsorizarea unui anumit tip de conținut sau a unor anumite postări.

Avantajele promovării social media

Crește vizibilitatea brandului tău

Când un brand are o prezență activă pe rețelele de socializare oamenii încep să asocieze un anumit grad de încredere în produsele oferite

Crește numărul de vânzări

Promovarea social media te poate ajuta să țintești oamenii interesați de produsele tale și să-i convingi să cumpere mai ușor.

Creșterea vizitelor

După interacțiunea în social media oamenii vor vizita site-ul web pentru mai multe informații.

Crește autoritatea site-ului web

Datorită semnalelor sociale pozitive din social media, site-ul tău web va apărea mai sus în căutările Google.

Preturi estimative pentru servicii:

Site Prezentare

Design premium, mobile responsive, SEO ready, Optimizat pentru viteza, implementare Conturi Google si nu numai.

de la €300

Magazin online

Design premium, Urcat produse, optimizat pentru mobil, plata cu cardul, GA4 e-comm tracking, Implementare conturi Google si nu numai.

de la €700

Mentenanta Site

Update Site, Update module, Back up saptamanal, optimizare viteza, asistenta.

de la €60

Administrare Reclame

Adminstrare si Optimizare reclame Google sau Social Media.

de la €150

Preturile au caracter informativ

Prețurile afișate pe site au caracter informativ și pot varia în funcție de complexitatea proiectului și de cerințele specifice ale clientului.

Câteva puncte care pot influența prețul proiectului includ: nivelul de personalizare și funcționalitate dorită, mărimea și complexitatea site-ului, design-ul și nivelul de optimizare SEO necesar.

Înainte de începerea proiectului, vom discuta cerințele specifice și vom furniza o estimare detaliată a costurilor.

Mentenanta + Reclame

De asemenea, trebuie să menționăm că prețurile informative afișate pentru reclame și mentenanță pot varia în funcție de obiectivele și cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Înainte de a începe, vom discuta cu clienții noștri și vom furniza estimări detaliate, astfel încât aceștia să știe exact costurile implicate.

Hai sa discutam despre proiectul tau

Viziteaza Si Pagina

Noastra Cu Resurse

Adu-ti afacerea online

Cere Oferta