Ai nevoie doar de o strategie de promovare bine structurată de utilizare a campaniile Google Ads și poți obține rezultate rapide la costuri minime.

Google Ads este un serviciu de promovare online, cu plată, oferit de Google pentru afacerile ce își doresc să-și întărească prezența online. Eficiența Google Ads este dată de modelul pay-per-click, ceea ce înseamnă că plătești doar după ce utilizatorul a interacționat cu reclama afișată. Reclamele Google Ads apar în primele rezultate, înaintea conținutului organic pentru a atrage atenția vizitatorilor.

În fiecare domeniu există o anumită competiție, atunci când îți promovezi afacerea online pe Google. Domeniul afacerii tale și bugetele pe care competitorii tăi le-au alocat pentru fiecare din cuvintele cheie pentru care şi tu vrei să atragi vizitatori determină suma pe care o vei plăti pentru fiecare click dat pe reclama ta. Un anunț de promovare calitativ va genera costuri mai mici și va ocupa poziții mai bune în căutări.

WpWeb oferă promovare Google prin campanii de marketing în Google Ads, orientate pe rezultate și pe prezentarea eficientă a afacerii și produselor tale. Deoarece peste 90% din căutările pe internet sunt efectuate pe Google, promovarea pe Google este cea mai rapidă și eficientă metodă de a-ți face afacerea cunoscută.

Alege WpWeb pentru campanii de promovare potrivite publicului tău țintă, optimizare a rezultatelor în timp real și asistență de calitate.

Atunci când creăm campanii de promovare Google ne asigurăm că acestea sunt relevante pentru potențialii tăi clienți. Căutăm constant oportunități de promovare și optimizăm rezultatele pentru costul pe conversie și interacțiunea cu reclamele.

Ce Obtii Prin Promovare Google

Creșterea vânzărilor

Cu ajutorul campaniilor de promovare poți obține rapid noi vînzări de pe urma utilizatorilor care interacționează cu reclamele.

Creșterea numărului de vizitatori

Campaniile de promovare Google pot scoate afacerea ta la lumină și îți pot aduce un număr crescut de vizitatori noi pe site.

Lead-uri noi

Poate că îți dorești ca vizitatorii site-ului tău să realizeze anumite acțiuni, cum ar fi completarea unui formular sau un apel telefonic, promovarea pe Google îți poate aduce aceste rezultate.

Preturi estimative pentru servicii:

Site Prezentare

Design premium, mobile responsive, SEO ready, Optimizat pentru viteza, implementare Conturi Google si nu numai.

de la €300

Magazin online

Design premium, Urcat produse, optimizat pentru mobil, plata cu cardul, GA4 e-comm tracking, Implementare conturi Google si nu numai.

de la €700

Mentenanta Site

Update Site, Update module, Back up saptamanal, optimizare viteza, asistenta.

de la €60

Administrare Reclame

Adminstrare si Optimizare reclame Google sau Social Media.

de la €150

Preturile au caracter informativ

Prețurile afișate pe site au caracter informativ și pot varia în funcție de complexitatea proiectului și de cerințele specifice ale clientului.

Câteva puncte care pot influența prețul proiectului includ: nivelul de personalizare și funcționalitate dorită, mărimea și complexitatea site-ului, design-ul și nivelul de optimizare SEO necesar.

Înainte de începerea proiectului, vom discuta cerințele specifice și vom furniza o estimare detaliată a costurilor.

Mentenanta + Reclame

De asemenea, trebuie să menționăm că prețurile informative afișate pentru reclame și mentenanță pot varia în funcție de obiectivele și cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Înainte de a începe, vom discuta cu clienții noștri și vom furniza estimări detaliate, astfel încât aceștia să știe exact costurile implicate.

Hai sa discutam despre proiectul tau

Viziteaza Si Pagina

Noastra Cu Resurse

Adu-ti afacerea online

Cere Oferta