Realizare Magazin Online

Creăm magazine online în care produsele potrivite, designul, caracteristicile și brandingul se reunesc pentru a-ți convinge vizitatorii să rămână și pentru a le da motive să cumpere.

Serviciul de crearea magazin online, oferit de WpWeb oferă o experiență digitală potrivită profilului de clienți doriți.

 

Vrem să oferim un design și o funcționalitate potrivită afacerii tale, pentru a te ajuta să obții cât mai multe vânzări. Din acest motiv începem prin a examina potențialii clienții, ce îi menține interesați și ce îi convinge să cumpere.

Colaborează cu noi pentru a obține un magazin online în care vei avea control complet asupra experiențelor clienților și a imaginii tale de brand.

WpWeb oferă soluții e-commerce complete, de la dezvoltarea site, implementare mod de plată, implementare tracking și urcat produse până la asistență.

Astfel te vei putea concentra pe ce contează: conectarea cu clienții și încurajarea de achiziții fără restricții.

Preturi estimative pentru servicii:

Site Prezentare

Design premium, mobile responsive, SEO ready, Optimizat pentru viteza, implementare Conturi Google si nu numai.

de la €300

Magazin online

Design premium, Urcat produse, optimizat pentru mobil, plata cu cardul, GA4 e-comm tracking, Implementare conturi Google si nu numai.

de la €700

Mentenanta Site

Update Site, Update module, Back up saptamanal, optimizare viteza, asistenta.

de la €60

Administrare Reclame

Adminstrare si Optimizare reclame Google sau Social Media.

de la €150

Preturile au caracter informativ

Prețurile afișate pe site au caracter informativ și pot varia în funcție de complexitatea proiectului și de cerințele specifice ale clientului.

Câteva puncte care pot influența prețul proiectului includ: nivelul de personalizare și funcționalitate dorită, mărimea și complexitatea site-ului, design-ul și nivelul de optimizare SEO necesar.

Înainte de începerea proiectului, vom discuta cerințele specifice și vom furniza o estimare detaliată a costurilor.

Mentenanta + Reclame

De asemenea, trebuie să menționăm că prețurile informative afișate pentru reclame și mentenanță pot varia în funcție de obiectivele și cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Înainte de a începe, vom discuta cu clienții noștri și vom furniza estimări detaliate, astfel încât aceștia să știe exact costurile implicate.

Hai sa discutam despre proiectul tau

Viziteaza Si Pagina

Noastra Cu Resurse

Adu-ti afacerea online

Cere Oferta